Klanten

Aan het woord

Don’t tell people your plans,
show them your results

Dit zeggen klanten over
mijn werk en onze samenwerking

Kim is een echte connector en weet de vertaling te maken tussen techniek en wat een website je kan opleveren. Inmiddels hebben wij als bureau al een paar logo ontwikkeling, huisstijl en websitebouw trajecten bij Kim Elisabeth neergelegd. Met name haar communicatie en verantwoordelijkheid om alles van A tot Z te regelen is onderscheidend van veel websitebouwers/bureaus waarmee we in het verleden mee hebben samengewerkt.

Haar stappenplan / roadmap geeft je als klant houvast en zo weet je ook precies wanneer je de input moet aanleveren, zodat een traject ook binnen de deadline gerealiseerd wordt en je als klant een minimale inspanning/belasting voor je organisatie hebt. Wil je een WordPress website, vraag dan zeker even een offerte bij haar aan.

Jordi Damen

Kim is een enthousiaste jonge dame met een professionele instelling. Ik heb voor diverse projecten gebruik gemaakt van haar diensten als webeditor/webredacteur. Kim is communicatief sterk, klantvriendelijk en erg leergierig. Ze kan goed overweg met WordPress en heeft voor mij de afgelopen maanden diverse websites gevuld met content.

Waar nodig redigeert ze teksten of schrijft zelf – in goed overleg met de klant – passende webteksten. Ik ben erg tevreden over haar inzet en haar werk. Ik hoop nog lang van haar diensten gebruik te kunnen maken

Kim is een hardwerkend persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is allround inzetbaar.

Jessica Amatsahip
× Direct appen?