Mooie professionele websites zijn mijn doel!

Freelancers | Webdesign | Team | Portfolio | Wordpress

Mooie professionele websites zijn mijn doel!

Mijn werk

Skins Institute
SoilGecko
Clinias
Ceban Pharmaceuticals
Bprofessionals
Gin festival
Van A tot Zuidas
The Rocket Salad Bar
Meester Advocaten
Babybox deluxe
Daan Drives
Tandartsen Breda Zuid
Circle8Group
Triunity Group
Bospark De Eendracht
Service Terminal Eemhaven
Rietlanden Terminals BV
Toolkit L.O.V.E. Online
Annika van Bruggen
Miss Berry
Breda Netwerk
My Own Serums
Tilburgpianoles
PCS ProcesTechs
Beheer Solutions
Duurzame Garderobe
Laser Bar
Organto
Medsen Overnames
Kleijne Breda
Daniëls Openhaarden
Roy de Scheemaker
Una Mas
Wannagrip
Total Control
2 Milou
BedMed
previous arrow
next arrow

Dit zeggen klanten over
mijn werk en onze samenwerking

Sinds maart 2020 is Kim werkzaam als social media en online marketing manager voor Organto. Naast het professionaliseren van onze social media activiteiten heeft Kim ook succesvol en binnen de deadlines Organto’s nieuwe corporate website opgeleverd. Haar energie & drive passen erg goed bij ons team en we hopen dan ook nog lang met haar samen te werken.

Sinds mijn nieuwe website online staat (ontwikkeld door Kim Elisabeth) word ik overladen met positieve reacties. Tijdens het websiteproces zorgt Kim ervoor dat je scherp blijft door duidelijke deadlines te stellen. Ik heb haar de vrijheid gegeven om zelf met een ontwerp te komen. Dit omdat ze Kleijne regelmatig bezoekt en de sfeer dus goed kent. Ze heeft me alles behalve teleurgesteld. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het geeft de uitstraling van mijn zaak precies weer. Ben je op zoek naar een nieuwe website of online ondersteuning? Dan kan ik haar zeker aanbevelen!

Kim Elisabeth is in staat om in korte tijd de uitdaging van de opdrachtgever te begrijpen en vertaalt dit in een zeer constructieve ondersteuning. Zij denkt proactief mee in een doeltreffend design. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor haar als persoon en haar dienstverlening. Voor de Stichting Breda Netwerk is Kim Elisabeth een prachtige website aan het bouwen, welke binnenkort (medio april 2021) live te zien zal zijn. Ik hoop in de toekomst vaker van haar diensten gebruik te kunnen maken.

Sinds een aantal maanden onderhoudt Kim mijn website en werken we samen aan diverse projecten. Ze is erg gedreven, enthousiast en heeft veel passie voor haar werk. Door haar flexibiliteit en bereikbaarheid wordt er altijd snel geschakeld. Ze voelt goed aan welke kant je op wilt waardoor de projecten die ik tot nu toe met haar heb gedaan snel en efficiënt zijn afgerond. Je hebt echt het gevoel dat je haar iets kunt toevertrouwen. Ik kijk er naar uit om nog vaak met haar samen te werken.

Kim heeft een hele mooie website gemaakt voor mijn schoonheidssalon 2Milou. Ze heeft er super veel verstand van, geeft veel tips en adviezen. Een aanrader om bij Kim een website te laten maken!

Kim is een integere en betrouwbare jongedame met passie voor haar vakgebied.

Ze geeft het hele traject, dus van scratch tot het eindresultaat, de voortgangen aan de klant door. Dit gaf me altijd een geruststellend gevoel, omdat ik zo het hele traject input aan Kim kon geven. Zodoende was alles naar wens en ben ik erg content met het eindresultaat. Onderscheidend is Kim in de manier hoe ze flexibel met haar klanten omgaat. Ze is goed bereikbaar, ook via Whatsapp, en tevens is het mogelijk om op meerdere locaties met haar af te spreken. Ideaal is Kim voor voor kleine ondernemers (zzp) of middelkleine bedrijven.

Neem gerust een kijkje op www.tilburgpianoles.nl en oordeel zelf!

Kim is een echte connector en weet de vertaling te maken tussen techniek en wat een website je kan opleveren. Inmiddels hebben wij als bureau al een paar logo ontwikkeling, huisstijl en websitebouw trajecten bij Kim Elisabeth neergelegd. Met name haar communicatie en verantwoordelijkheid om alles van A tot Z te regelen is onderscheidend van veel websitebouwers/bureaus waarmee we in het verleden mee hebben samengewerkt. Haar stappenplan / roadmap geeft je als klant houvast en zo weet je ook precies wanneer je de input moet aanleveren, zodat een traject ook binnen de deadline gerealiseerd wordt en je als klant een minimale inspanning/belasting voor je organisatie hebt. Wil je een WordPress website, vraag dan zeker even een offerte bij haar aan.

Kim is een hardwerkend persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is allround inzetbaar. Ze heeft oog voor trends en ontwikkelingen.

Ongelofelijke toewijding, zeer terzake kundig en gewoon ontzettend fijn om mee samen te werken. Meer dan ééns heeft KE ons uit de brand geholpen en onze operatie naar een hoger niveau getild. Ik zou haar bijna aan iedereen aanbevelen als ik niet bang zou zijn dat ze dan te weinig tijd voor ons zou overhouden 🙂

× Direct appen?