Don’t tell people your plans,
show them your results

Wordpress website laten maken?

Ben jij toe aan een (nieuwe) website en weet je niet waar te beginnen? Ik maak complete websites op maat. Van vormgeving tot implementatie, van webdevelopment en SEO tot regulier onderhoud, bij mij vind je alles onder één dak.

Ook als je een bestaande website wilt opfrissen of vernieuwen, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik denk mee, geef advies en voer alles zorgvuldig uit. Zodat jij een effectieve en eigentijdse website hebt waarmee jouw doelen bereikt worden!

IN 3 SIMPELE FASES
NAAR JOUW IDEALE WEBSITE

1

Fase 1 | Voortraject

Om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op onze kennismaking stuur ik vooraf een vragenlijst per mail. Ook zal ik naar je huidige website kijken, mocht deze er zijn. Met deze input bereid ik ons gesprek voor. Uiteraard ben ik erg benieuwd naar jouw wensen. Misschien heb je al inspiratie opgedaan wat je met me kunt delen of kan ik jou wat voorbeelden laten zien die goed bij jouw bedrijf aansluiten. Na dit gesprek heb ik een duidelijk beeld van jouw bedrijf, weet ik wie jij bent als ondernemer en wat jouw wensen zijn. Op basis van deze informatie maak ik een passende offerte.

2

Fase 2 | Websitebouw

Hoe moet je website eruit komen te zien? Uiteraard is het belangrijk dat jij hem mooi vindt en je klanten ook. Echter gaat een professionele website verder dan enkel een mooi design. Zo is het belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is voor jouw bezoekers en daadwerkelijk meer bezoek oplevert! Om tot een mooi design te komen zijn er verschillende mogelijkheden die we zullen bespreken. Zodra ik jouw input heb (teksten, afbeeldingen en het juiste domein) begin ik met de bouw! Ik zal je meenemen in het proces en jouw feedback verwerken.

3

Fase 3 | Livegang

We zijn tot het perfecte eindresultaat gekomen! De website is uitgebreid getest, up-to-date, veilig en responsive gemaakt voor alle schermen. Nu gaat de website live!  Eventueel geef ik je een training zodat jij alle ins en outs over WordPress leert of we bespreken welke mogelijkheden er zijn qua onderhoud. Zo zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van SEO, Google Ads, en social media. Ik vind het belangrijk om betrokken te blijven en help jou dan ook graag op langere termijn zodat jouw online doelen gerealiseerd worden. Proost op de start van jouw online succes!

 • WordPress

  Voor de ontwikkelen van jouw website gebruik ik WordPress. Het meest gebruikte CMS ter wereld. Je kunt hiermee gemakkelijk zelf de website beheren.

 • Inhoud

  Ik zorg voor een overzichtelijke website met een duidelijke menustructuur.

 • Gebruiksvriendelijk

  De website maak ik gebruiksvriendelijk. De bezoekers vinden snel de juiste informatie.

 • Mobiel proof

  Ik zorg ervoor dat de website optimaal wordt weergeven op alle apparaten. Computer, tablet en mobiel.

 • Snel

  Gebruiksvriendelijkheid is ook snelheid. Ik zorg ervoor dat de website snel laadt. Ook Google (SEO) zal dit waarderen.

 • SSL Certificaat

  De website wordt voorzien van een SSL certificaat. Veiligheid boven alles!

 • Gevonden worden

  Ik zorg ervoor dat jouw website goed gevonden wordt door Google (SEO).

 • Google Analytics

  Ik koppel jouw website aan Google Analytics. Hiermee kun jij alle bezoekersstatistieken bijhouden.

 • AVG proof

  Om aan de AVG wetgeving te voldoen help ik met het opstellen van een privacyverklaring en (indien nodig) een cookiemelding.

EEN GREEP UIT MIJN WERK

Volg een handmatig toegevoegde link
× Direct appen?